Belépés
Szolgáltatás

Az FHL BJÖRN Hungary Kft. radiátorgyártással kis- és nagykereskedelemmel és autóipari alkatrészgyártással foglalkozik Móri székhellyel.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: afbh-3934-63

Ismeretető

FHL Björn Hungary Kft.
Cégünk székhelye : 8060 Mór, Velegi u. 4906 hrsz..

Fő profil: csőradiátorok gyártása az építőipar számára. A SPIRÁL fantázianevu csoradiátor 3 alapméretben készül. Az FHL radiátorcsalád legújabb tagja, mely egyedi formatervezésével jól illeszkedik a legmodernebb igények szerint berendezett fürdoszobába is, ezáltal modern eleganciát kölcsönöz a helységnek

               

Elérhetőségek

Telefon: +36 (22) 407-111
Fax: +36 (22) 562-217

Az FHL Björn Hungary Kft. 1996-ban alakult vállalkozás, két fő tevékenységi körrel, csőradiátor gyártás illetve autóipari termékek gyártása. Cégünk minőségi fürdőszobai radiátorok gyártására, forgalmazására jött létre. Az évek során ezekből a termékekből sokféle típust alakítottunk ki. 1999-ben a vállalkozás új tevékenységként autóipari alkatrészek gyártásával kezdett el foglalkozni. Az autóiparban az úgynevezett motortéri csöveket és tartóbakokat határoztuk meg gyártási célnak. Magas minőséget képviselő technológiával az évek során erős, stabil autóipari beszállítóvá váltunk. Cégünk célja, gyártóként vevőink magas minőségű termékekkel való ellátása, figyelembe véve a hazai és nemzetközi igényeket.

 

Erősségeink:

 

 

 • Nagy tapasztalat a fémből készült autóipari csőalkatrészek tervezésében és gyártásában

 •  Minőségi orientáció

 •  Fejlett technológiák alkalmazása

 •  Folyamatos fejlesztés

 •  Rugalmasság

 •  Szakképzett munkaerő

 •  Előnyös földrajzi elhelyezkedés

   

  Termékek:

   

  Szénacél termékek

  Saválló acél

         AlumíniumCsőradiátor

Az FHL Björn Kft. az oldalon szereplő termékek gyártója, mely lehetővé teszi a termékek minőségének, szállítási határidejének és árának a legjobb szinten való tartását és vásárlóink magas színvonalú kiszolgálását.

Nem célunk, hogy a teljes választékot bemutassuk, ez nem is lehetséges, hiszen az igények és a lehetőségek folyamatosan változnak. Célunk, hogy bizonyítsuk, felkészültségünket, szaktudásunkat, gyakorlottságunkat, ami alapján magabiztosan állíthatjuk, Mi vagyunk a legalkalmasabbak elképzelései megvalósítására.

Az FHL radiátorcsalád tagjai formatervezett, törölközőszárítós csőradiátorok, melyek a modern belsőépítészeti igényeknek is megfelelő fűtéstechnikai berendezések. A fűtőtestek a különböző típusoknak megfelelően ívelt, szimmetrikus és aszimmetrikus formában készülnek. A rendelhető színek széles skálája és a radiátorok karcsú, esztétikus formája biztosítja a harmonikus illeszkedést bármely helyiség szín- és berendezésvilágába. Gyorsan és könnyen hozzáférhetően tisztíthatók. A radiátorok elektromos fűtőbetéttel is működtethetők, melyek kizárólag alulról felfelé csatlakoztathatók a G1/2″-os belső menetes csatlakozócsonkhoz. Ez utóbbi megoldási formával a központi fűtési rendszer szüneteltetése esetén is biztosítja a lakás egyes helyiségének igény szerinti melegen tartását. Különösen igényes és esztétikus rögzítést biztosít az egyes típusoknál a fehér valamint a krómozott színben kapható műanyag kivitelű radiátortartó, amellyel a fűtőtest csatlakozócsonkja középvonalának faltól való távolsága (F) 60-70mm, illetve 64-74mm távolságban szabadon állítható.

 
A radiátorok felületvédelmi és festési eljárása foszfátozást követő elektrosztatikus porszórással történik RAL színekben. Kívánságra a standard kiviteltől eltérő egyedi méretek gyártását.Amennyiben ezen, lehetőségeken túl felmerülne még valamilyen rendkívüli igény, minden esetben vesse fel, a lehetőségeink figyelembevételével igyekszünk azt teljesíteni!

 

Kiegészítők:

   
Villamos fűtőbetét beépített hőfokszabályzóval és 220 V-os világító billenőkapcsolóval. 50mm-es kötéstávolságú szelepek bekötése (a szelep nem tartozék).
   Mindkét oldalon csak teflon szigetelővel szerelhető!  
   
Egy radiátorra több törölközőtartó is szerelhető, ez esetben a tartóknak a radiátor síkjától való elállása eltérő, azok lépcsőzetes kialakításúak, hogy a nedves törölközők egymás száradását ne akadályozzák. Villamos bekötést segítő T-idom 

 

 

 

 

Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

PR-cikk megjelenítés és adatkutatás

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Egyedi szoftverfejlesztés - GXLabs

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Ragasztásos visszérműtét

600 000 Ft