Belépés
Szolgáltatás

Biztosítás, bank, egészségpénztár - Pénzügyi szolgáltatások egy helyen

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: bbe--3923-23

Ismeretető

1992 óta állunk üzleti partnereink rendelkezésére a biztosítási üzletágban. Jelenleg 28 biztosítóval, 14 bankkal, és 7 pénztárszolgáltatóval vagyunk kapcsolatban. Cégünk fő irányvonala partnereink maximális kiszolgálása.


Szolgáltatásaink:
  • Ügyfeleink meglévő biztosítási portfoliójának felmérése, elemzése, a meglévő portfolió átdolgozása ügyféligény szerint, hogy a lehető legjobban minimalizáljuk a biztosítások költségét, ezzel jelentős pénzt takarítunk meg üzleti partnereinknek.
  • Cégünk 14 hitelintézettel tartja a kapcsolatot, és a felmerülő hiteligény esetén hiteltanácsadónk kiválasztja a legkedvezőbbhitelkonstrukciót. Meglévő hitelét kedvezőbbel átdolgozza, végigviszi a folyamatot Ön helyett, ezzel időt és energiát takarít meg.
  • Kiemelt figyelmet fordítunk céges ügyfeleinkre és az előbb felsorolt szolgáltatásokon kívül cafeteria-, és adótanácsadással is rendelkezésükre állunk.
  • Felmérjük ügyfeleink kockázati hiányosságait és megoldást kínálunk annak lefedésére.
  • Általunk kezelt befektetéseiről az Ön igénye szerint napi/heti/havi rendszerességgel tájékoztatót küldünk, mely tartalmazza a portfoliójának aznapi állását, pénzügyi elemzéseket, előrejelzéseket, és ajánlásokat a portfoliójának változtatásával kapcsolatban.
  • Tanácsadóink akár irodánkban, akár az Ön otthonában személyes pénzügyi tanácsadással állnak az Ön rendelkezésére.

 

Mert hisszük és tudjuk, hogy a hosszú távú pénzügyi együttműködés alapja a korrektség, a pontosság, a gyorsaságés a magas színvonalú szolgáltatások.

Ügyfeleink káreseményét gyorsan, pontosan intézzük és eljárunk nevében a biztosítónál.

Ügyfeleink kényelmesen, otthonról intézhetik biztosítási ügyeiket, honlapunkon keresztül kiválaszthatják számukra a legjobb biztosítási módozatot és otthonról meg is köthetik azt.

Rendszerünk összehasonlítja és táblázatba foglalja a biztosítók részletes ajánlatát az ügyfél igénye szerint.

Magyarországon szinte egyedülállóan ügyfeleink részére lehetőséget adunk, hogy egy  jelszó megadásával otthonról láthassa összes saját biztosítását egy helyen. Honlapunkon az esetleges változásokat, változtatásokat Ön jelzi, és mi azonnal átdolgozzuk, aktualizáljuk szerződéseit.


Bővebb információért keresse fel weboldalunkat a www.cfbroker.hu címen.

Vélemények

Ez is érdekelheti