Belépés
Szolgáltatás Design / arculat tervezés

Kreatív reklám/PR videó, klip, összefoglaló film készítése - Puro Videó Stúdió

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: krvk-3817-54

Ismeretető

Puro Videó Stúdió - Reklám és Pr videó, összefoglaló készítés, klip
Stúdiónk lendületes, rugalmas és fiatalos szemléletet képvisel a magán és üzleti szférában egyaránt. Stábunkban csakis a munkájukat komolyan vevő szakemberek kapnak helyet. Az elhivatottság mellett fontos szempont a szenvedély és a kreatív kísérletezés elsajátítása. Ezzel a filozófiával igyekszünk fenntartani videóink magas minőségét és a folyamatos fejlődést.

A kreatív videózás

Miképp jelentkezik a kreatív videózás és az internetes kultúra előretörése a reklámszakmában? Az interneten és a szociális médián keresztül jóval nagyobb közönség érhető el, mint a televíziós reklámokon keresztül. Ez viszont formai és tartalmi újragondolást kíván a reklám és PR filmek készítése során. Az internetes hírfolyamokat olvasgatva a felhasználó kevésbé számít arra, hogy reklámvideókat fog látni, mint amikor a televízió esetében egy egyértelmű jelzést kap : „most egy kis reklám következik”. Ezért más eszközökkel kell megszólítanunk őket, és figyelmüket is nehezebb megragadni.

Reklám és promóciós videók

Termékeinek és szolgáltatásainak ismertségét nagy mértékben növelheti egy jól felépített reklámvideóval. A reklámfilmek sikere a megfelelő tervezésen múlik. Mi időt és energiát nem kímélve keressük a választ a legfontosabb kérdésekre: 
  • Mi a reklám célja?
  • Ki a célközönség?
  • Mik a termék/szolgáltatás legfőbb erősségei?
  • Milyen médiumokban tervezik terjeszteni a videót?

Ezen kérdések megválaszolása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy elkezdjük a reklámvideó tervezését.

Rendezvény videók

A rendezvényvideózás, mint a kreatív videózás legtermékenyebb területe.

A hatékonyság és a minél jobb végeredmény érdekében előnyös, ha az eddig bejáratott egy kamerás/rendezvény forma helyett egy többtagú stáb dolgozik egy-egy videó elkészítésén. Ha a stábban van egy kijelölt szerkesztő/gyártásvezető, máris kisebb az esélye, hogy valami lényeges esemény kimaradjon, hisz ennek a személynek egyik legfőbb feladata a stáb koordinálása. Egy előre meghatározott struktúrához igazítja az operatőröket, felügyeli, hogy minden szükséges felvételt rögzítsenek. Így az operatőrnek már valóban csak a kompozíciókon kell aggódnia, hisz a hiányzó felvételekre a szerkesztő figyelmezteti, illetve folyamatosan tájékoztatja, ha újabb témákat kell rögzítenie. Emiatt a kényelem miatt az operatőrnek lehetősége nyílik összetettebb kameramozgások kivitelezésére, sőt, lehetőség szerint egy eseményen több operatőr is együttműködik. Ezekben az esetekben megoldható, hogy egyes operatőröknek csupán egy kamerás darut, a másiknak egy steady-camet kell kezelnie, és még ezeken kívül is párhuzamosan több fix szemszögből rögzítik az eseményeket.

Esküvői videók

Esküvői játékfilm

Külföldön már jól bevált szokás, és itthon is egyre elterjedtebb az úgynevezett esküvői kisfilmek forgatása. Ezek az ifjú párról szóló kis etűdök rendkívül hatásosak, de az egyszerű, hangulatra összpontosító kisvideók is nagyon népszerűek. Kérésükre kidolgozzuk a kisfilm koncepcióját, melyben igény szerint használhatunk akár extrém helyszíneket, vagy különleges szereposztást is. A videók témája és hangulata tehát szinte végtelen lehetőséget rejt, szívesen fogadjuk és kivitelezzük a párok saját ötleteit, de több ötlettel is tudunk majd szolgálni, amint megismerjük Önöket. Lehet ez bármi a romantikus, drámai hatású videóktól a lazább stílusú komikus, vagy akár kalandfilmes stílusig.

Ezek a videók segítenek felidézni a pár esküvő előtti hangulatát, a ceremóniák érzelmi feszültségét és a lagzi elengedett, vidám atmoszféráját is. Felidézhetjük velük az első találkozást, vagy akár a célként kitűzött, akkor még távolinak tűnő jövőképet is, a lényeg, hogy a képek hűen ábrázolják a pár alapvető érzelmi beállítottságát.

Esküvő videózása

A nagy napon mindennek tökéletesnek kell lennie. Ezt az elvet követjük mi is a videók készítésekor. A reggeli készülődéstől kezdve, az asztalok terítésén keresztül, a táncoló koszorúslányokkal együtt minden részletet rögzítünk, hogy minél pontosabban adjuk vissza a teljes eseményt. Természetesen mindenhez elsődleges engedélyüket kérjük majd, hisz nem szeretnénk, ha a forgatás megzvarná a ceremónia bármelyik részletét, így figyelünk arra, hogy kameránk jelenléte senki és semmi számára ne legyen zavaró. A videózást előre egyeztetjük, Önöket is felkészítve a felvételre.

 

Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

Weboldal készítés

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Marketing ügynökség

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Gépipari tervezés

Kérjen ajánlatot