Belépés
Szolgáltatás

ÉRINTÉSVÉDELEM, VILLÁMVÉDELEM, TŰZVÉDELEM

Forgalmazza:

Érint-Vill Kft.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)

Ismeretető

Kérje ingyenes árajánlatunkat, akár egy nap alatt elküldjük.

Az érintésvédelmi mérés és vizsgálat során feltérképezzük az összes elektromos berendezést és csatlakozó felületet, majd vizsgáljuk helyes működésüket.

Erősáramú berendezések, tűzvédelmi szabályossági vizsgálatok és felülvizsgálatok (EBF) során ellenőrizzük a berendezések biztonságos üzemeltetésének feltételeit.

Villámvédelmi felülvizsgálatokról hivatalos jegyzőkönyvet állítunk ki, mely megfelel a Belügyminisztérium által kiadott Országos Tűzvédelmi Szabályzat előírásainak.

Gázkészülékek üzembe helyezéséhez úgynevezett EPH vizsgálat és jegyzőkönyv szükséges, melyet megfelelő jogosultságokkal felruházott kollégánk állít ki.

A vizsgálat eredményéről a hatályos jogszabályoknak megfelelő jegyzőkönyvet állítunk ki.

Amennyiben a rendszerben olyan elemeket találunk, amik működése veszélyes lehet, vagy nem felel meg az érintésvédelmi szabályoknak, úgy javaslatot teszünk a hibák elhárítására, illetve külön díjszabás keretében javítjuk a hibákat.

Szolgáltatásaink díjait a vizsgálni kívánt hálózat nagysága, a vizsgálni kívánt elektromos berendezések mennyisége határozza meg. Kérje ingyenes árajánlatunkat itt.

Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

PR-cikk megjelenítés és adatkutatás

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Egyedi szoftverfejlesztés - GXLabs

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Ragasztásos visszérműtét

600 000 Ft