Belépés
Szolgáltatás

Honlapkészítés és online marketing

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: héom-3949-37

Ismeretető

Az első benyomás, mindenki számára ismert ez a fogalom és kevesen vannak, akik vitatják ennek jelentőségét. A magánéletben és az üzleti világban is számtalanszor készülünk első találkozásokra, ilyenkor fontos a megjelenés, a megfelelő kommunikáció és örömmel tölt el bennünket, ha pozitív érzéssel távozunk a találkozóról.

A honlap szerepe az első benyomásban:

Napjainkban egyre többen első benyomásukat cégünkről az internetről szerzik. Nem ismernek bennünket, nincsen elképzelésük a cégről és a munkatársakról. A vállalkozás nevét beírva a keresőbe a cégek több mint felénél gyűjtőoldalak, céginformációs honlapok jelennek meg a találati listán. Sok vállalkozás honlapját kitartó keresés után sem találhatjuk meg, ennek az a következménye, hogy nem tudunk számunkra fontos információkról értesülni.

Mit gondol ilyenkor az érdeklődő, partner, vásárló?

„Ez a cég vagy titokban akarja tartani az információkat, vagy nem veszi a fáradtságot, hogy honlapját elkészítse és elérhetővé tegye!”

Tapasztalataink alapján, úgy gondoljuk ma már nem kérdés, hogy kell-e egy cégnek honlap. Honlapja minden online marketing tevékenységének alapja, annak érdekében, hogy olcsón és hatékonyan érje el ügyfeleit egy minőségi weboldalra lesz szüksége. Ezt csak tudatos tervezés, grafikai, marketing és programozási szakértelem és az Ön szakmai tudásának együttes alkalmazása révén tudjuk elérni.

Egy modern, dinamikus weblapot készítünk, ami kiváló segítője lesz az online marketing tevékenységének. A honlap tervezésekor javaslatot teszünk a honlap szerkezetének optimális kialakítására, a menüsor felépítésére, a legfontosabb funkciók elhelyezésére. Keresőbarát és minden eszközön egyaránt élvezhető honlapot készítünk, ez azért fontos, mert egyre többen telefonon és táblagépen használják az internetet. Ez a honlap minden olyan funkciót tartalmaz, amire eddigi tapasztalataink alapján egy átlagos céges honlapon szükség van.

Bevezető marketing kampány szerepe:
Amikor elkészül honlapunk hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy túl vagyunk a nehezén és vállalkozásunk online jelenléte biztosított. Amennyiben szeretnénk új ügyfeleket, vásárlókat, megrendelőket szerezni az Interneten keresztül, népszerűsítenünk kell honlapunkat. Egy honlap indulásakor célszerű egy bevezető kampányt megvalósítani, ez nagyban hozzájárul a honlap megvalósítás költségeinek megtérüléséhez és egy bizonyos alap látogatottságot tud biztosítani hosszú távon a létrejött tartalom és linkek révén. A bevezető kampány 3-6 hónapos időtartamot igényel és segítségével elérhetjük, hogy a kezdetektől legyen látogatottsága oldalunknak.

Természetesen a már régebb óta működő honlapok esetében is van létjogosultsága az online marketing kampánynak. A kampány mindig egy konkrét marketing célt tűz ki és leggyakrabban nem a honlapot vagy a vállalkozást magát népszerűsíti. A kampány célja elsősorban az értékesítés támogatása, egy ajánlat vagy akció népszerűsítése. Kitűnően alkalmas a szezonális vállalkozások esetében a honlap látogatottságának felpörgetésére a legfontosabb időszakban.

Amennyiben gondot jelent önnek, hogy minőségi online marketing tevékenységet tudjon biztosítani egész éven át, ebben is segítségére lehetünk. Az Ön vállalkozására szabott egész éves online marketing szolgáltatást biztosítunk, amely egymásra épülő kampányok sorából állhat, ezzel is szavatolva honlapja látogatottságát és az Interneten keresztül az értékesítés támogatását.

Reklámanyagok tervezése és kivitelezése!
Igazán akkor tudjuk vállalkozásunk érdekében hasznosítani a különböző reklámanyagokat, reklámeszközöket, ha ezek legalább a cég nívóját elérik, de a legjobb, ha azt még meg is haladják. Ezt elsősorban egységes arculati elemek használatával tudjuk elérni, a grafikus által tervezett logó és a cégre jellemző színek következetes alkalmazásával.
Vásárlóink és partnereink mindig örömmel fogadják az ajándéktárgyakat, ezek esetében is fontos a jó minőség és a szép kivitelezés. Egy hűtőmágnes vagy egy toll is képes szimpátiát ébreszteni irántunk, ha az egy szép tárgy és megfelelő módon adjuk át!

Tel: +36 30/450-4098
Email: david@info-partner.hu
Web: www.info-partner.hu
www.honlapmanufaktura.hu

Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

PR-cikk megjelenítés és adatkutatás

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Egyedi szoftverfejlesztés - GXLabs

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Ragasztásos visszérműtét

600 000 Ft