Belépés
Szolgáltatás

Hőszigetelő rendszerek Homlokzati színező vakolatok és festékek Lábazati és díszítő vakolatok Kőszőnyegek Önterülő epoxi padlók Alapozók, festékek, bevonatok, adalékok Mixton és Stabilizer út- és járd

Forgalmazza:

Mixtura Kft.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: hrhs-4505-3

Ismertető


Mixtura Kft
8200 Veszprém, Házgyári út 14.
Tel.:
+36 88 567 150
Fax:
+36 88 567 151
Email:
mixtura@mixtura.hu

Az építőanyag gyártásával és kereskedelmével foglalkozó Mixtura Kft. Veszprém északi részén fekvő ipari parkjában található. A teljes mértékben magyar magántulajdonban lévő vállalat több mint 20 éve sikeresen van jelen az építőanyagok és segédanyagok piacán gyártóként és műszaki termékek szakmai képviseleteként egyaránt.

A magas minőségi követelményeknek való megfelelést a legjobb minőségű hazai- és nemzetközi alapanyagok használata, a stabil beszállítói bázis, a folyamatosan képzett szakembergárda, a precíz gyártófolyamatok és a termelési folyamatok és műszaki infrastruktúra folyamatos továbbfejlesztése biztosítják. Beszállító partnereink között megtalálható többek között a BASF, a Dorfner, a Stabilizer, a Materiál, és az Erichemie. Vállalati folyamataink és irányítási rendszerünk ISO 9001:2001 minősítéssel rendelkezik.

A kereskedelmi tevékenységünk alapja a kiterjedt partnerhálózat, melyet a saját értékesítési hálózatunk kezel. Ez nem csak Magyarország területén, hanem a környező országokban is biztosítja termékeink megjelenését. Exportpiaci kapcsolatok a legnagyobb volumenben Ausztria, Horvátország, Szlovákia, Románia, irányában találhatók, azonban a Mixton és Stabilizer termékeink esetében, új távolabbi célországok elérésének megtervezése és a termékek külpiaci bevezetése áll előkészítés alatt.

A széles termékpalettát az

  • időjárási- és környezeti hatásoknak ellenálló homlokzati- és lábazati vakolatok,
  • a speciális szakterületi igényeket is kielégítő alapozók,
  • az embert- és környezetét nem terhelő kül- és beltéri festékek,
  • a kor elvárásainak megfelelő, új generációs hőszigetelő rendszerek,
  • a különleges igényeket is kielégítő ipari- és dekorációs padlóbevonók,
  • egyedülálló megoldású, innovatív, környezetbarát, vízáteresztő és különleges megjelenést biztosító favermek, valamint út- és járdaburkolatok alkotják.

Az elmúlt években számos nagy volumenű fejlesztés valósult meg cégünknél. Korszerűsödött a termelési- és kiszolgáló eszközpark, javultak a munkavégzés feltételei, szakmai- és nyelvi továbbképzésen vesznek részt a vállalkozás munkatársai. Ezen beruházásoknak köszönhetően tovább sikerült javítani a megbízhatóságot és a termelési minőséget.

Az állandó kutatás-fejlesztési tevékenység és az innovációs potenciál biztosítja termékeink folyamatos megújítását és a magas elvárásoknak való folyamatos megfelelést. Mindig figyelünk partnereink egyedi igényeire, és rugalmasságunkkal törekszünk az abszolút egyedi vásárlói igények kielégítésére is.

Célunk versenyképes árakon elérhető építőipari termékeket gyártani, forgalmazni és értékesíteni, amely Vevőink maximális elégedettségét szolgálja. Legfőbb alapelvünk a működésünk során a rend és az alaposság, amely megfelelő szakmai, technológiai és műszaki háttérrel párosulva a vállalat stabil növekedését eredményezi.

Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

E-mail marketing automatizáció felépítése

30 000 Ft
25 000 Ft
Elad / Kínál

Ipari automatizáció

Kérjen ajánlatot