Belépés
Szolgáltatás

Hungarospa - Hajdúszoboszló - Fürdőkomplexum

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 5 / 1 értékelés)

Ismertető

 Hungarospa_350kicsi


A Hungarospa Hajdúszoboszló Európa legnagyobb fürdőkomplexuma

 

Gyógyfürdő

A hajdúszoboszlói gyógyfürdő egész évben üzemel. A fürdőben több mint negyvenféle kezelés vehető igénybe orvosi felügyelet mellett.

Napjainkban a hangsúly a komplex fizioterápiás kezelésen van, tehát a fürdőkúrát egyéb eljárásokkal, pl. gyógytornával, mechanoterápiával, elektroterápiával egészítjük ki. Az iszapkezeléseket iszappakolás formájában alkalmazzuk saját iszapunk felhasználásával, mely a fúrások hordalékában és gyógyvizünk üledékéből áll. Gyógykezelések:

  • Hidro-balnaoterápiás kezelések

  • Iszapkezelés

  • Mechanoterápia

  •  Elektroterápia, ultrahangterápia, fényterápia

  • Ivókúrák és inhaláció

  • Mofetta (széndioxid gyógygáz kezelés)


                                                                                  

Prémium Zóna

Az ország legújabb, legattraktívabb szabadtéri wellness fürdője, melyet a strandfürdő kiegészítő szolgáltatása.

 A Prémium Zónát korlátozott számban tudják kedves vendégek igénybe venni. 

A Prémium Zóna ötcsillagos minőségi igényeket elégít ki szemet gyönyörködtető, különleges látványelemeivel, egyedi víziélményekkel és kényelemi wellness szolgáltatásokkal.  

Az élményövezetbenben különböző  egzotikus medencék találhatóak:  Plitvice medencében hatalmas sziklás vízesésben gyönyörködhetünk, beépített masszázs elemek, pezsgőágyak segítik az ellazulást,  Tahiti medence hullámzó vizében csobbanhatunk, majd vízibárjában trópusi koktélokat kóstolhatunk, Amazonas medence emeletes jakuzzi  tölcséreiben megmártózva csodálatos panoráma tárul elénk. A jakuzzik alatt a sodrófolyó örvényebiben lubickolhatunk. A  játékelemekkel felszerelt gyermek medence a legkisebbek szórakozásáról gondoskodik.

 A vendégek kényelmét prémium párnás napágyak és napernyők szolgálják, az árnyékolást fedett pihenő jurták is biztosítják.  A kulináris élvezetekről a Prémium önkiszolgáló étterem gondoskodik.     Aqua Palace - Élményfürdő

Az Aqua-Palace vízipalota 15 000 m2-en egyedi hangulattal, rendkívül széles szolgáltatási kínálattal egész évben várja a család apraját-nagyját. 

Az Aqua-Palace 15 medencéje közül  8 a  földszinti fürdővilágban található. Az exkluzív élménymedencék  különböző korokat  és helyszíneket idéznek meg, ilyen a trópusi fürdő, a jégbarlang fürdő, a mozi fürdő, a Pávai termálfürdő, a Gangesz fürdő, a Római fürdő, a tengeri fürdő és a barlangfürdő.

A medencékben fürdőzést  különböző élményelemek is színesítik: vízsugár masszázsok, dögönyözők, buzgárok, sodrófolyó, pezsgőágy stb. Az aktív vízi élmények kedvelőit egy  családi csúszda (piros)  a trópusi medencében  és egy  emeletről induló óriás csavarcsúszda (zöld) várja.  

 Az Aqua-Palace szörf épületében egy 180 fős konferencia terem nyújt rendezvényeknek kiváló helyszínt. 

A vízipalota közvetlen összeköttetéssel rendelkezik  a hajdúszoboszlói gyógyfürdővel és  stranddal. Az átlépéshez ezen fürdőegységbe külön  belépőjegy megváltása szükséges.

 A szaunázás szerelmeseinek rendelkezésére az Aqua-Palace első emeletén egész szaunavilág áll három finn szaunával, két gőzkamrával, két infrakabinnal és merülő medencével.

 A második emeleten egy további  szauna szigetet kínálunk finn szaunával és kültéri merülő medencével. Szintén a második emeleten található a parajdi téglával kiarkott sókamra. A sókamrát az Aqua-Palace vendégei szauna jeggyel vehetik igénybe.

Strand

A 30 hektáros gyönyörűen parkosított terület május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. A tizenhárom különböző élmény-, úszó-, hullám-, pezsgő- és gyermek medence közül minden korosztály kedvére választhat.

A strand egyik legkedveltebb része  az úgynevezett mediterrán tengerpart, mely 6200 m2-es vízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít.

Igazi különlegességnek számít a tengerpart közelében kialakított habshow helyszín, amely elsősorban a fiatalok „bulizó helye”.

2014 nyarán a strandfürdő hátsó részén az Omega medence és a tanmedence teljesen megújult, feszített víztükröt kapott. A Omega medencében az új élményelemek közül talán legizgalmasabb a kör alakú  sodróvíz zóna közepén egy vízsugaras szökőkúttal.  Sportos vendégeinket  vízi sportpályák és mászóháló is várják az Omega medencében.

A Delfin pancsoló medence közelében a gyerekek számára egy új show színpad létesült nyári sátorral, ahol különböző animációk, programok várják strandszezonban a kicsiket. 

Aquapark

Az Aquapark a strand kiegészítő szolgáltatása, ezért strand-Aquapark komplex jeggyel, vagy strandfürdő belépő megváltását követően Aquapark kiegészítő díj ellenében vehető igénybe. 

Az Aquapark csúszdaparkban tizenöt különféle pályából választhatnak a csobbanás szerelmesei: négypályás versenycsúszda, kamikáze, hidrocsúszda, óriás csavarcsúszda, fekete lyuk, őrült folyó, valamint big hole, Niagara,  twister,  melyek tizenkét méter magas indítótoronyból indulnak. 

Az  extrém zónában  hat  izgalmas kalandcsúszda várja a látogatókat: szabadesős alagút, vízhurok, szuperhullám, cunami, űrcsónak, vízcső. A  csúszdák 16 méter  magas  podesztekről indulnak.

Az Aquaparkban a gyerekek szórakozásáról  a medencében álló élethű elefántok, gyermekcsúszdák, játszótér, valamint a 6-12 évesek számára épült kalandmedencék is gondoskodnak. 

Árpád Uszoda

Az Árpád  uszoda a Thermal Camping szomszédságában található. A fedett uszoda a nemzetközi szabványoknak megfelel, nemcsak szabadidősportra, hanem versenyek, rendezésére is kiválóan alkalmas. Feszített víztükrű, 50 méteres, 8 pályás medencéjének vize 25-27 C°-os.

Az uszoda két kondicionáló terme modern testépítő eszközökkel, kardiogépekkel van felszerelve.

Az uszoda vendégei egész évben két gyógyvizes pihenő medencét,  őszi-téli-tavaszi időszakban egy termálvizes külső medencét is igénybe vehetnek.

Az egészséges életmód hívei számára szauna és álló szolárium  is rendelkezésre áll az uszodában. Az előcsarnokban étterem található.

 

Nézzen körül a hajdúszoboszlói fürdőben!
www.hungarospa.hu

Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

Ipari automatizáció

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Színes Doppler Ultrahang

18 000 Ft