Belépés
Szolgáltatás

Információbiztonsági, informatikai biztonsági szabályzat elkészítése, felülvizsgálata

Forgalmazza:

Hanganov Kft.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)

Ismeretető

Információbiztonsági szabályozás (IBSZ)

Az információk megfelelő védelme ma már nem csak a pénzügyi vagy az állami- és önkormányzati szektor jogszabályban meghatározott feladata. Az új, európai általános adatvédelmi rendelet (GDPR - General Data Protection Regulation) megjelenésével az Európai Unió területén adatkezelést végző minden cég, illetve szervezet egyaránt köteles betartani az új szabályozás szigorú előírásait! Ha Ön foglalkoztatóként a munkavállalói adatait kezeli vagy éppen csak egy webáruházat üzemeltet, s emiatt ügyféladatokat, akkor egyaránt az új adatvédelmi rendelet hatálya alá tartozik!

A logikai, technológiai védelmi eljárások és az alkalmazásukhoz illeszkedő, megfelelő adminisztratív intézkedések kizárólag az előírások következetes betartása révén biztosíthatják az információbiztonsági célok elérését. A munkafolyamatokra, eljárásrendre vonatkozó szabályozóknak a gyakorlatban megvalósíthatóaknak, betarthatóaknak kell lenniük. A felületes szabályozás (pl.: túl általános vagy jogszabályból idézett előírások konkrét feladat- és felelősségi körök hozzárendelése nélkül) egyenes következménye, hogy annak végrehajtása elmarad vagy hiányosan történik meg, emiatt például egy esetleges káresemény bekövetkezését követően a felelősség nem állapítható meg.

Vállaljuk az információkezelő folyamatok biztonságára vonatkozó belső szabályozások (pl.: információbiztonsági- vagy informatikai biztonsági szabályzat, adatvédelmi vagy adatbiztonsági szabályzat, információátadási szabályzat, stb.) megfelelőségi vizsgálatát, véleményezését, átdolgozását illetve új szabályozó elkészítését.

Az önkormányzatok számára aktuális kihívások az ASP szakrendszer, valamint az elektronikus ügyintézés bevezetésével kapcsolatos feladatok, a megfelelőség biztosítása, amely a gyakorlati megvalósítás mellett a szabályozási környezetet szintén érinti. Az információbiztonsági felelős feladatainak ellátásával összefüggő szolgáltatásunk keretében erre is megoldást kínálunk!

Keressen bizalommal elérhetőségeinken!

Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

PR-cikk megjelenítés és adatkutatás

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Egyedi szoftverfejlesztés - GXLabs

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Ragasztásos visszérműtét

600 000 Ft