Belépés
Szolgáltatás

Kihelyezett Céges Nyelvoktatás, Fordítás, Tolmácsolás

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)

Ismeretető

Nyelvoktatás, Fordítás, Tolmácsolás

A Virágnyelven Nyelviskola fő tevékenysége a kihelyezett céges nyelvoktatás.

Miért válasszon Minket?

Az Ön víziója a mi küldetésünk.
Idő és költséghatékony megoldásokat kínálunk megrendelőinknek, ezzel hozzájárulva üzleti sikereikhez. Célunk, hogy a Megrendelő és a Nyelviskolánk között egy olyan partneri, együttműködő, egymást támogató üzleti kapcsolat alakuljon ki, ami jelentős mértékben sikereit támogatja. Nyelvi kommunikációjuk fejlesztesét és szinten tartását nyugodt szívvel ránk bízhatja.

Hogyan tesszük mindezt?

Eredményességünk egyik kulcsa az emberközpontúság, mely mind a tanmenet kialakításánal, mind az oktatás folyamán nagy szerepet kap.

Felismerve a magyarországi igényeket, miszerint az idegen nyelv ismerete elengedhetetelen az üzleti életben kizárólag vállalatok számára biztosítunk nyelvoktatást kiscsoportokban. Vállalati képzéseink előnye, hogy egy sokkal oldottabb, családiasabb légkörben zajlik, így azok is könnyebben feloldódnak, akiknek a szóbeli kommunikáció nehézséget okoz.
Fontos, hogy az üzletemberekkel megértessük, hogy miért fontos az idegen nyelv tudása egy cégen belül nem csak egy-két ember számára, ill. hogyan tudnak ezzel a tudással bevételhez jutni.

Nem “csak” nyelvi tanfolyamokat kapnak Megrendelőink!

Képzéseinkkel hozzáadott értéket teremtünk a magyarországi kkv szektornak. Gondol már úgy a kihelyezett céges nyelvoktatásra, mint heti kétszeri alkalom a csapatépítésre?

Milyen előnye származik Önnek, mint Cégvezetőnek a céges nyelvoktatásból?

• Hatékonyságnövelés
• Elköteleződés
• Eredményesség növekedése
• Kevesebb hiányzás
• Nagyobb profit

Tanáraink vidám, interaktív módon, ugyanakkor következetesen oktatják diákjaikat. Célunk, fejleszteni a magyar kkv szektor tagjainak idegennyelvű tudását, egy aktív a mindennapi munkában használható idegennyelvű ismeret átadása, melynek a gyakorlati értéke magas, és ezzel is hozzájáruluk ezen üzleti vállalkozások fejlődéséhez, aktívan támogatjuk külföldi terjeszkedésüket.

Az évek során felmerülő igényeknek megfelelően komplex szolgáltatásként FORDÍTÁSSAL is állunk megrendelőink rendelkezésére. Legyen szó szórólapról, prezentációról, szerződésről vagy akár honlapról. Korrekt áron, rugalmas határidővel, kiemelkedő minőséggel biztosítjuk a kért anyagot. Jelentős referenciával rendelkezünk jogi, marketing, PR, IT, mérnöki anyagok fordításában.

Amennyiben TOLMÁCSOLÁSRA van szüksége jelentős referenciával a hátunk mögött tudjuk azt adni, amire szüksége van. Legyen szó egy tárgyalásról, ahol szüksége van egy megbízható partnerre, aki idegen nyelven is az Ön érdekeit képviseli. Több hónapos oktatáshoz is biztosítunk rendszeresen tolmácsokat az autóipar, marketing, sales területeken.

Kérje személyes ajánlatunkat!
Fehér Szilvia
ügyvezető

Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

PR-cikk megjelenítés és adatkutatás

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Egyedi szoftverfejlesztés - GXLabs

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Ragasztásos visszérműtét

600 000 Ft