Belépés
Szolgáltatás

Kreatív látásmódot tanítunk, amelynek segítségével hallgatóink felismerik a káoszban a rendet.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: klta-3942-18

Ismeretető


INTERNATIONAL BUSINESS DESIGN ACADEMY


Gyakorlatiasan.

Mi idehozzuk Nektek azokat a magyar és külföldi szakembereket, akik nemzetközi és magyar piacon is sikereket értek el. Megismerhetitek, hogyan lettek sikeresek és hogyan álltak fel egy-egy kudarc után. Kreatív látásmódot tanítunk, amelynek segítségével hallgatóink felismerik a káoszban a rendet

Veletek együtt.

Mi a hallgatókat nem tömegként kezeljük, hanem egyénenként fejlesztjük. Ez a módszer egyedülálló a magyar piacon. Hallgatóinkat elkísérjük a tudatos sikerhez vezetö úton. Az elsö lépéseket együtt tesszük meg – és az így megtett közös lépésekkel mindig versenytársaink elött járunk.


A diplomáig.

Mi olyan gyakorlati tudást adunk Számodra, amely megnyitja elötted egy sikeres élet kapuját. Az International Business Design Academy-n a választott fakultás elvégzésével hallgatóinknak lehetöséget biztosítunk egy versenyképes angol degree (BSc, MSc) megszerzésére, amely az egész világon elismert.

RÓLUNK

Ahol az üzleti élet deluxe kategóriás vezetőit képezik. Az International Business Design Academy létrehozott egy modern üzleti-, pszichológiai tudományokra épülő gyakorlatorientált felsőfokú képzést.

A CECOS London College-al Galgóczi Ferenc Főigazgató Úr képviseletében közösön létrehoztuk az International Business Design Academy-t.

A Business Design módszer

A Business Design fejlesztési módszer a hazai és a nemzetközi versenyszektorban egyaránt tesztelt, gyakorlati alapokon nyugvó egyedülálló oktatási program, amely négy külföldi egyetem tudományos anyagát fordítja át a mindennapi- és az üzleti életben használható gyakorlati tudássá.

Kapcsolat

Vélemények

Ez is érdekelheti