Belépés
Szolgáltatás Marketing/ kommunikáció/ pr

Havidíjas keresőoptimalizálás

Forgalmazza:

Unelte SEO S.R.L.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: S-5005-0004

Ismertető

Havidíjas keresőoptimalizálás - Kérj egyedi ajánlatot tőlünk⬆️

Nagyon sokszor jönnek hozzánk olyan ügyfelek, akik különböző előzmények miatt bizalmatlanok.  Ezért bevezettük a pénz visszafizetési garanciát minden havidíjas keresőoptimalizálást rendelő ügyfelünknél, aki elfogadja az általunk javasolt havidíjas csomagot.

A havi díjas keresőoptimalizálás módszere:

  • A munka elején kulcsszó kutatással kezdünk
  • Készítünk egy helyezésvizsgálatot  is az addig indexelt kulcsszavakra
  • Az összegyűjtött kulcsszavakból közösen kiválasztjuk azokat, amikre optimalizálni fogjuk az oldalt
  • Megtervezzük a linképítés és tartalommarketing stratégiáját
  • Ütemezzük a linképítést
  • A hónap végén készítünk egy helyezésvizsgálatot a linképítési tervben szereplő kulcsszavakra. A riport segítségével transzparens és követhető lesz a helyezések alakulása minden hónapban.

Mi azt vállaljuk, hogy a közösen kiválasztott szavak havi keresési mennyiségének a 10%-t behozzuk a természetes keresésekből a szerződésünk 12-ik havában. Amennyiben ezt nem tudjuk teljesíteni, akkor az addig befizetett pénzt visszafizetjük.

Természetesen a közös munka (közösen kiválasztott kulcsszavak) esetében a mi tapasztalatunk lesz a mérvadó.

Ha irreális elvárásaid vannak, szakmai érvekkel fogjuk elmagyarázni, hogy a mi tapasztalatunk, a várható látogatói viselkedés milyen mértékben támasztja, vagy nem támasztja alá mindezeket.

Itt a hangsúly az „általunk javasolt”-on van. Mindkettőnk érdeke, hogy a realitás talaján maradva szerezz be konvertáló látogatókat!

Miért érdemes a havidíjas megoldás mellett dönteni?

A keresőoptimalizálás során kulcsfontosságú, hogy az adott webhely egy folyamatosan frissülő és naprakész legyen. Így a látogatók egy tartalmilag és technikailag is egy felhasználóbarát felületre érkeznek, amikor a keresőben rákattintanak a webhely linkjére. A havidíjas csomaggal könnyedén elkerülhető, hogy a weboldalt elhanyagoljuk és magára hagyjuk.

Felkeltettük az érdeklődésed? Nézz körül szolgáltatásaink között és vedd fel velünk a kapcsolatot az Érdeklődés/Megrendelés gombra kattintva.⬆️

Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

Keresőoptimalizálás tanácsadás

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Linképítés - SEO

Kérjen ajánlatot