Belépés
Szolgáltatás

Minőségellenőrzés, termeléstámogatás, folyamatfejlesztés

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)

Ismeretető

Kis, közép és nagyvállalatok támogatása

Beszállított termékek minőségellenőrzése:

Beszállított alkatrészek, termékek specifikációk alapján végzett vizuális, idomszeres, mérőeszközök segítségével történő ellenőrzése, minimalizálva a beszállított termékek által okozott állásidőket, esetleges vevői reklamációkat, ez által csökkentve a belső és külső minőségköltségeket és javítva a minőségügyi mutatókat.

Gyártásközi és sorvégi támogatás:

Gyártás, termékelőállítás folyamatának támogatása mellett az ellenőrzési tervben szabályozott ellenőrző és mérési tevékenységek elvégzése a hibás termékek minél korábbi felismerése és a belső minőségköltségek minimalizálása érdekében.
Végtermékek minőségellenőrzése, az eredmények folyamatos visszajelzése, a vevői minőségügyi mutatók javítása és a folyamatos fejlesztési lépések elősegítése érdekében.

Tűzfal tevékenységek:

Dinamikus javító és támogató tevékenység - párhuzamosan biztosítva az elvárt termékminőséget a vevőnél, illetve alkalmazva az elkülönítés, azonnali visszajelzés, elemzés módszereit - partnereink folyamatainak stabilizálása érdekében.

Javítás, utómunkálás:

Esztétikai javítások és egyéb javító módszerek alkalmazása a végtermékek vevői elvárásoknak való megfelelése érdekében.

Műszaki támogatás, elemzés, fejlesztés, folyamat optimalizálás:

Innovatív módszerek alkalmazása a gyártó és ellenőrzési folyamatok kritikusnak ítélt pontjain. Javaslatok kidolgozása a folyamatok fejlesztésére, igény esetén műszaki megoldások, egyedi célgépek és ellenőrző eszközök fejlesztése, kivitelezése, minősítése és teljes műszaki dokumentálása.

Kapcsolat:

E-mail: info@greenshirts.hu
Telefon: +36-70-9024594
www.greenshirts.hu


Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

PR-cikk megjelenítés és adatkutatás

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Egyedi szoftverfejlesztés - GXLabs

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Ragasztásos visszérműtét

600 000 Ft