Belépés
Szolgáltatás Oktatás/ Képzés

Nyelvoktatás

Forgalmazza:

Kábelex Kft.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)

Ismeretető

Angol, német nyelvoktatás egyéni/csoportos, hagyományos és Brainturbo módszerrel

Mi megoldjuk…a nyelvét!

A Brainturbo módszer egy hatékony tanulási forma, mely relaxáció keretében juttatja el a hallgatót a használható, hosszú távú nyelvtudáshoz. A hangsúlyt a beszédre helyezve, igényes környezetben, stressz nélkül. Alkalmanként maximum 1 órát vesz igénybe és nincs szómagolás, vagy házi feladat.

Miben különbözik a Brainturbo módszer a hagyományos nyelvoktatástól?

Két pontban megfogalmazható a különbség. Az egyik, hogy a Brainturbonál ellazult állapotban történik a tanulás egy része. (Azért mondjuk, hogy egy része, mert a tanulási folyamat a gyakorlatban három szakaszból áll.) A másik, hogy ebben a relaxációs állapotban képi és hanganyagokat egyidejűleg juttatunk el a hallgatókhoz a labor óra során.

Csak labor órákból áll az oktatás?

Nem. Amint már említettük, a tanulási folyamat három szakaszra osztható. A labor órákat követi egy „otthoni” szakasz és végül egy tanári óra zárja az adott lecke feldolgozását.

Én külföldön szeretnék dolgozni, ezért van szükségem a nyelvismeretre. Önök tudnak ebben segíteni nekem?

Igen, tudunk. A Brainturbo legújabb fejlesztése pontosan erre a növekvő igényre kínál megoldást. Német és angol nyelven is tudjuk biztosítani munkavállalói tematikánkat a hallgatóknak. Természetesen van általános témákat tartalmazó tematikánk is.

Nálunk számít, hogy ki miért szeretne nyelvet tanulni. Fontos, hiszen ennek ismeretében lehetőségünk van teljesen egyénre szabni az oktatást, hogy mindenki megtalálja a számítását. A tanári órákon figyelembe vesszük az egyéni igényeket és annak megfelelően folyik a tanulás, például szakmai szókincs fejlesztése, stb.

Vajon nálam működik, el tudom érni ezt az állapotot? 

Gyakran elhangzik ez a kérdés, de nagyon egyszerűen megválaszolható. Ez a relaxációs állapot egyáltalán nem áll tőlünk távol, tulajdonképpen naponta kétszer egyébként is átesünk rajt, este és reggel, tehát akaratunktól függetlenül beinduló folyamatról beszélünk. Ez egy nyugalmi állapot az ébrenlét és a mélyálom között.

Mindehhez igyekszünk barátságos, családias légkört teremteni, fontos, hogy hallgatóink minden alkalommal szívesen jöjjenek hozzánk.

 

„Amit élvezettel tanulunk, azt nem felejtjük el.”

(Louis Mercier)

 

Jelentkezés INGYENES PRÓBAÓRÁNKRA:

+36 20 936 1400

www.brainturbo-szombathely.hu

Vélemények

Ez is érdekelheti