Belépés
Szolgáltatás Oktatás/ Képzés

Vezetőképzés és komplex szervezetfejlesztés

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: véks-4315-49

Ismeretető

A legfőbb érték, amit ajánlani tudunk, hogy a közös munkánk által fejleszthető a szervezeti kultúra, amely a vállalkozás továbbfejlődéséhez elengedhetetlen. Tapasztalatunk az, hogy a szervezeti kultúra tudatos formálása hiányában a vezetők eleve hátrányból indulva terveznek bármiféle előrelépést, fejlődést a vállalkozásnál. A folyamat részeként nagy hangsúlyt fektetünk a vállalkozások vezetőinek fejlesztésére, mert hiszünk abban, hogy képzett és motivált „zászlóvivőkre” van szükség minden szervezetnél.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé váljanak a szervezeti kultúra fejlesztésére és fenntartására használt módszerek, amelyek a fejlődésükhöz és a fenntarthatóságukhoz elengedhetetlenek.

Aktuális programunk a Vezetővé válni 1.0.

A program célja, hogy olyan alap vezetői kompetenciák fejlődjenek a képzésen, ami révén a résztvevők:

  • a vezetői szerepeket tisztábban látják
  • tudatosítják, hogy vezetőként milyen karriert szeretnének bejárni és ahhoz miben kell fejlődniük
  • konstruktívan tudnak konfliktusokat kezelni,
  • a vezetői léttel járó stresszt tudják majd hatékonyan kezelni
  • tudatosabban eszközként tekintenek a vezetői kommunikációjukra,
  • megtanulják, hogy személyiségi és szakmai szempontból is különböző fejlődési stádiumban lévő beosztottak esetében más és más vezetési stílus lehet a célravezető.

A program leginkább  a frissen kinevezett vagy néhány éves vezetői tapasztalattal rendelkező vezetők számára hasznos, akik felismerik azt, hogy a vezetői ambíció nem elég, igazán jó vezetővé célirányos, tudatos munkával fejlődhetünk.

www.diamondcoaching.hu 

Vélemények

Ez is érdekelheti