Belépés

Forgalmazza:

Narval Kft.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)

Ismeretető

Narvál Kft. 1997-ben alakult, főként felnőttképzéssel foglalkozó, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által engedélyezett felnőttképzési intézmény (Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: E-000877/2014). 2004. óta szakmai vizsgaszervezési jogosultsággal is rendelkezünk (111/2010. (IV. 9.) Korm-rendelet: XIV-B-045/02417-12/2012.).

Cégünk 15 éve neves magyar és nemzetközi tulajdonban levő hazai vállalkozások megbízható partnere. Folyamatosan szervezünk tanfolyamokat, szakmai vizsgákat és tréningeket az ország egész területén. Gyakran úttörő szerepet vállalunk egyes, hazánkban még nem tartott képzések bevezetésével és elismertetésével.

Oktatóink és trénereink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így nemcsak az elméleti hátteret biztosítják a hallgatók számára, hanem a saját, hazai és nemzetközi cégeknél megszerzett gyakorlati ismereteik átadásával biztosítják a ma már követelményként megfogalmazott kompetencia alapú ismeretszerzést.

A szakmai képzések, továbbképzések jelentősége napjainkban egyre nagyobb, hiszen a meglévő munkatársak szakmai kvalitásainak továbbfejlesztésével jelentősen növelhető a cégek eredményessége. Egy meglévő, a céget és a piacot jól ismerő munkaerő szakmai fejlesztése a leghatékonyabb befektetések közé tartozik.

Ezért célunk, hogy a kereskedelmi és ipari vállalatok számára – a gazdaság folyamatos átalakulása mellett is – a versenyképesség növeléséhez képzéseinkkel, tréningjeinkkel segítséget nyújtsunk.

Szeretettel várjuk Önöket tanfolyamainkon!
http://narvaloktatas.hu/cegunkrol/

Amennyiben kérdése van a tanfolyamainkkal, vagy  a jelentkezéssel kapcsolatban, keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken.
Munkaidőben várjuk hívását, vagy írjon nekünk e-mailt.

Elérhetőségünk
Székhely: 2319 Szigetújfalu, Arany János utca 13. (adószám: 12251708-2-13)
Ügyfélszolgálati iroda / Levelezési cím:2316 Tököl, Csépi út 221. (092/74 hrsz.)
Telefon/fax:+36-24/515-115 vagy +36-24/515-116
E-mail: info@narvalkft.hu

Cél, hogy az érdeklődők teljes körű információt nyerjenek”

A cégünket felkereső vállalkozások számára próbálunk segítséget nyújtani azzal, hogy tájékoztatjuk a hozzánk fordulókat, hogy a cégüknél folytatott tevékenységhez milyen hatósági, jogszabályi követelményrendszernek kell megfelelniük, milyen általunk szervezett, kötelezően megszerzendő szakképesítésekkel kell rendelkezniük alkalmazottaiknak; valamint számos speciálisan a vállalkozásra formált tréning-fajtánk (nem kötelező) nyújthat segítséget rejtett szükségleteik megoldására. A szükséges tájékoztató anyagot (pl. jogszabályt, tanfolyami tájékoztatót) kérés esetén írásban is megküldjük.
Szakterületeinken belül szolgáltatásunk az érdeklődők számára pontosan meghatározza azokat a képzéseket, amelyek elvégzése előfeltétele egy konkrét munkakör betöltésének.
Cél, hogy az érdeklődők teljes körű információt nyerjenek az igénybe vehető képzési programokról, a megszerezhető ismeretekről, támogatási és továbblépési lehetőségekről.
Tanácsadásaink az általunk szervezett tanfolyamok témaköreiben érhetőek el, így egyben, egy helyben igényelheti mindkét szolgáltatásunkat.
A tanácsadásokat tanfolyami oktatókkal közösen végezzük.

 

 

Vélemények

Ez is érdekelheti