Belépés
Szolgáltatás

Programozás

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: p-3905-26

Ismeretető

Recsnikbosch Tamás programozó

1113 Budapest, Villányi út 72.

A számítástechnikai programozó vagyok. Különböző programnyelveken programokat írok többnyire a számítástechnikai szervező, rendszerelemző vagy rendszertervező által készített dokumentációk alapján.

Munkaidőm nagy részében ülőmunkát végzek. A program elkészítése előtt megbeszélést folytatok a program megrendelőjével vagy a számítástechnikai szervezővel. Felmérem a programhoz szükséges eszközöket, megtervezem a program megírásának lépéseit. Rendszeres kapcsolatot tartok a megrendelőimmel. Folyamatosan tesztelem és javítom a programot, ehhez fokozott figyelemre van szükségem. Az elkészült program működéséről dokumentációt készítek. Segítséget nyújt a program használatához, betanításához. Rendszeresen ellenőrzöm a program működését,  szükség esetén módosítom a program egyes részeit. 
Vállalom a nagyvállalati rendszer implementációhoz kapcsolódó SQL fejlesztési feladatok ellátását Adatbázis lekérdezések készítését, optimalizálás, finomhangolást. Adatbázisok, adatpiacok tervezését, fejlesztését. ETL eljárások fejlesztését Riportok tervezését, fejlesztését. Fejlesztői tesztelést.

Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

PR-cikk megjelenítés és adatkutatás

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Egyedi szoftverfejlesztés - GXLabs

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Ragasztásos visszérműtét

600 000 Ft