Belépés
Szolgáltatás Rendezvényszervezés

Videófelvétel és élő közvetítés, videoklip készítés, komplett rendezvényszervezés

Forgalmazza:

ViaStream Kft.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: S-5026-0001

Ismertető

Cégünk, a ViaStream Kft., céges külső és belső események/rendezvények élő közvetítésére, élőben vágott felvételére, videorögzítésére specializálódott.

Egy tipikus rendezvényünkről készült showreelt itt látható: https://vimeo.com/viastreamlive/all-for-your-event

Emellett az adott rendezvényhez kapcsolódó minden audiovizuális feladatot is ellátunk, pl. beharangozó és összefoglaló videó készítése, eseményfotózás, szünetben élő bejelentkezés (előadók, szponzorok, kiállítók).

A használt stream-, video-, hang-, bejátszás-, világítástechnika többnyire a sajátunk, a munkatársak alvállalkozóként vesznek részt a produkciókban. Nagyobb, vagy több párhuzamos esemény esetén a klaszterünkhöz tartozó partnerektől vagy bejáratott szolgáltatóktól bérelünk eszközt, szolgáltatást.

Online specialistaként bármely online-hoz kapcsolódó feladatot biztonságosan megoldunk, legyen az egy egyszerű online, pl. konferencia előadás vagy komplett, több száz vagy ezer fős online konferencia.

Egy Covid eleji webináriumról készült az alábbi showreel: https://vimeo.com/viastreamlive/webinar-green

Az elmúlt évtizedben összeállt körülöttünk egy rendezvénytechnikai klaszter, egy laza, baráti szövetség olyan profi, rendezvények kivitelezéséhez kapcsolódó cégekkel ( rendezvényszervezés, jegyértékesítés, fotó, video-, hang-, tolmács-, világítás-, ledfal- és egyéb rendezvénytechnika, eseményplatform, kommunikáció, stb.), akikkel régóta és szívesen együtt dolgozunk.

Ez a showreel a saját, valamint azon videós-streames csapatok munkáiból ad ízelítőt, akikkel legtöbbször együtt dolgozunk: https://vimeo.com/viastreamlive/bls-showreel

Erősségünk, hogy szívesen résztveszünk az ötletelés fázisában - ez díjmentes, “just for fun”, mert szeretjük, mert jó érzés részt venni valami szuper dolognak a születésében - és mert jók vagyunk benne :)

A ViaStream története röviden itt olvasható: https://www.viastream.live/rolunk/

Várjuk hívását! :)

Sallemi Laura Edina, ügyvezető: +36 20 3223346

Darányi Zsolt, kreatív és műszaki tanácsadó: +36 20 9355111

 

Vélemények