Belépés
Szolgáltatás

Utazásszervezés

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)

Ismeretető

 

Utazások teljeskörű szervezése: repülőjegy, szállásfoglalás, transzferek, városlátogatosok, nyaraló programok, síelés, céges utaztatás, csapatépítés.

 

Az Atlantic Travel 1995 óta áll az utasok rendelkezésére. Több mint két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött szinte bármilyen utazással kapcsolatos ügyben fordulhat hozzánk. Irodánk főleg a személyes kapcsolatokra és a bizalomra épül. Nálunk vásárolhat repülőjegyet, köthet biztosítást, foglalhat csupán egy reptéri transzfert, de megszervezhetjük a világ körüli utazását a legapróbb részletekig. Ezen kívül viszonteladóként szinte az összes hazai és külföldi utazásszervező cég ajánlatát értékesítjük, ugyanazon az áron mintha az utazásszervezőnél foglalná le utazását. Mint IATA Accredited Agent a világ számos légitársaságára saját jogon állítunk ki repülőjegyet.

Azt nem tudjuk megmondani, hogy húsz év alatt hány ezren, tízezren utaztak velünk, de azt igen, hogy azok közül, akik egyszer megkerestek, szinte mindenki visszatérő utasunk lett. Hogy miért? Ők tudnák megmondani, vagy Ön, ha utazásához bennünket választ.
 

„ATLANTIC TRAVEL, HOGY NE CSAK KÉPESLAPRÓL ISMERJE A VILÁGOT.”

Örömmel várjuk törzsutasaink körébe.

 

 

X

Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

PR-cikk megjelenítés és adatkutatás

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Egyedi szoftverfejlesztés - GXLabs

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Ragasztásos visszérműtét

600 000 Ft