Belépés
Szolgáltatás

Vendéglátás

Forgalmazza:

Austro- Ham Kft

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)

Ismertető

Üdvözöljük az Osztrák Sörház oldalán!

 

altalanos

Székesfehérváron a Jancsár köz 8. szám alatt egy hangulatos étterem, az Osztrák Sörház várja a betérő helyieket és turistákat.

A városnak jól megközelíthető részén található Sörház komoly átalakításon ment keresztül, hogy ezzel is mindenki szívéhez közelebb hozza a régi múlttal rendelkező Osztrák sör titkait.

Azt szeretnénk, hogy éttermünk igényes, meleg környezetet sugározzon és folyamatosan megújuló étel-és itallapunk változatosságot hozzon a meglévő és új vendégeink számára. A sörházban három különböző hangulatú, gondosan megtervezett helyiségek álnak rendelkezésére az ide betérőknek tévézéshez, sörözéshez, kikapcsolódáshoz, családi és céges eseményekhez, rendezvényekhez valamint üzleti megbeszélések lebonyolításához egyaránt. Nyári sörkertünk óriási kivetítővel, kertklímával 10 féle hideg csapolt sörrel várja a felfrissülni vágyó vendégeit.

A söröző vezetőségének legfontosabb vendégei jóléte, mely a mérsékelt árakban, akciókban és a minőségi kiszolgálásban egyaránt meg mutatkozik. Összességében Sörházunk egy olyan hely, ahol mindenki megtalálja a számára kedves dolgokat mindamellett, hogy étlapunk és itallapunk felejthetetlen kulináris élvezetet nyújt vendégeinknek otthonos,hangulatos környezetben.

Örülünk minden betérő vendégeinknek és azon vagyunk, hogy teljes figyelmünkkel a megfelelő időben mindenki teljes megelégedésére kellemes és felejthetetlen élményekkel ajándékozhassuk meg Önöket.

Köszönettel:

Vezetőség és csapatunk nevében


 • Itallap

  10 féle sör különlegesség

  Kóstolja meg Ausztria legfinomabb sör különlegességeit.

  TOVÁBB
 • Étlap

  Különleges Osztrák ételek

   

  TOVÁBB
 • Heti menü

  Minden héten új menü!

   

  TOVÁBB

Vélemények

Ez is érdekelheti