Belépés
Szolgáltatás

Zolla Kertkultúra Kft.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 3 / 2 értékelés)

Ismeretető


Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt a kert-, park- és tájépítészet területén, kezdve a szaktanácsadástól és tervezéstől a generál-kivitelezésen át a folyamatos fenntartásig.
 

ZOLLA Kert- és Parképítõ Vállalkozás számottevõ tapasztalattal rendelkezik a klasszikus kertépítés területén (füvesítés, növénytelepítés, sövénynyírás, cserjék -dísz és gyümölcsfák szakszerû metszése, egynyári és évelõ ágyak kialakítása, térburkolatok, kerítések építése ) éppúgy, mint a speciális szaktudást igénylõ, eljárások területén (pl. kerttervezés, biotópok, medencék, tetõkertek kialakítása, automatikus öntözõberendezések, robotfűnyírók telepítése, támfalak-, játszóterek építése, beltéri szökõkutak-, dekorációk készítése, kerti berendezések értékesítése / pl: kerti grillek, kiülok, filagóriák, kisházak, / veszélyessé vált fák döntése, haszon és díszkertek fenntartása.

 
A ZOLLA Kertkultúra Kft. által kivitelezett kertek, parkok a régió számos településén megtalálhatóak. Főként a Dunántúl területén végzünk rendszeresen kertépítő, illetve fenntartó szolgáltatásokat, de Ausztria keleti felében is.

Elérhetőségek:
Marton Zoltán
Zolla Kertkultúra Kft.
9700 Szombathely, Rohonci út 10.
zollakertkultura@gmail.com
+36-30/217-2969
+36-30/861-1775
www.zolla.hu

Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

PR-cikk megjelenítés és adatkutatás

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Egyedi szoftverfejlesztés - GXLabs

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Ragasztásos visszérműtét

600 000 Ft