Belépés
Termék

Higiéniás termékek kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik.

Forgalmazza:

Lizi Family Kft.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: htké-3918-79

Ismeretető

Társaságunk, a LIZI FAMILY GROUP KFT. higiéniás termékek kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik.


Főbb termékeink a nedves, intim és antibakteriális törlőkendők, folyékony szappanok és baba samponok melyek illat és anyag minőségük tekintetében kiváló jellemzőkkel, illetve minden belföldi és nemzetközileg előírt szakhatósági jóváhagyással rendelkeznek.


Beszállítónk olyan neves, saját területén nemzetközileg elismert világcégek amely garantálják termékeink állandó magas minőségét. Kiváló termékeinek és folyamatos termékfejlesztéseinek köszönhetően jelenleg a világ több mint 50 országába szállítanak. A gyártó alapítói a forgalmazott termékek kiválasztásánál nem csak a több éves szakmai tapasztalatukat vették figyelembe, hanem sok-sok személyes kipróbálással is igyekeztek minden termékből akár egy popsi törlőről, akár egy smink lemosóról is legyen szó a legjobbat kiválasztani, amit az elmúlt időszakban kapott vevői visszajelzések is megerősítenek.


Társaságunk működtetésénél nem csak a termékek magas minőségére, hanem partnereink kiszolgálására is nagy hangsúlyt fektetünk, és figyelembe vesszük a partnereink igényeit. Rendeléseket telefonon vagy akár a web-es felületen keresztül is le tudnak adni. Bármilyen szakmai vagy kereskedelmi kérdésben cégünk belső szabályzatainak a figyelembe vételével a lehető leggyorsabban próbálunk segítséget nyújtani. Központunk és raktárunk Debrecenben található, ahonnan szállításokat végzünk az ország egész területére.


Kérem tekintse meg az általunk kínált termékeket a Termékek menüpont alatt, ahol megtalálja azok részletes leírását.


Bármely kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Elérhetőség

 

Cégadatok


üzemeltető: LIZI FAMILY GROUP Kft.
székhely: 4033 Debrecen, Ábel u. 4.

e-mail: info@lizifamily.hu 
telefon: 06 20 922 2851

adószám: 23401385-2-09
cégjegyzékszám: 09-09-021273
bankszámlaszám: 11600006-00000000-48942645

Vélemények