Belépés
Termék

Építőanyag kis- és nagykereskedés

Forgalmazza:

Ned-Bau kft.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: ékén-4592-70

Ismeretető

Cégünk családi vállalkozásként több mint 35 éve van jelen az építőanyag-kereskedelem területén. Építőanyag kis- és nagykereskedésünk a cégek, illetve egyéni vásárlóink részére széles választékkal áll a vásárlók rendelkezésre telephelyi értékesítéssel vagy építési helyre történő szállítással.
a DUNA-HUNGÁRIA Zrt alapító tagjai révén kedvezőbb feltételeket tudunk biztosítani vásárlóinknak. 
DUNA-HUNGÁRIA CSOPORT TAGJA 


Jelenleg három telephelyen várjuk régi és új vásárlóinkat. ÚJ telepünket 2012 februárjánban nyitottuk meg, hogy igényeiket még zökkenőmentesebben és rugalmasabban tudjuk kielégíteni
Termékkínálatunkat bővítettük.
Már nálunk is kaphatóak: gipszkarton profilok és csavarok, zsaludeszkák, osb lapok, lambéria, lábazatra vagy kerítésre, beltérre terméskő, impregnáló anyagok, tüzifa kalodában ill. ömlesztve, német brikett.
Kistarcsai telepünkön mintakeretben is megtekinthetik a KK Beton , Semmelrock és Leier kerti térburkolatok, kiegészítő elemeket.
Vásárlóink részére igény szerinti gépi rakodást, illetve házhozszállítást billenős és darus gépkocsival biztosítunk. Versenyképes árainkkal igazodunk a mindenkori piaci igényekhez, amit a közvetlen nagy tételes beszerzéssel, jó üzleti kapcsolatainkkal, folyamatos akciókkal biztosítunk. Előrefizetés vagy készpénzes fizetés esetén még kedvezőbb kondíciókat ajánlunk.

Amennyiben felkeresi weboldalunkat a www.nedabau.hu címen, többet is megtudhat rólunk és termékeinkről.

Vélemények