Belépés
Termék

Euroline-ablak Kft. - Műanyag nyílászárók gyártása és műanyag nyílászárók beépítése

Forgalmazza:

Euroline Ablak

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: ek-m-4618-3

Ismeretető

NYÍLÁSZÁRÓ BEÉPÍTÉS

Cégünknek a műanyag nyílászárók gyártása és műanyag nyílászárók beépítése a főprofilja, de ezeken kívül árnyékolástechnikai kiegészítők telepítésével is foglalkozunk.

Nyílászáróinkat saját üzemünkben gyártjuk. Az egyedi méretek és különleges alakzatok (körablak, félkör ablak, háromszög ablak) elkészítésével bármilyen igényt ki tudunk elégíteni. Az ablakok teraszajtók, bejárati ajtók széles választéka biztosítja, hogy nálunk megtalálja az igényeinek megfelelő nyílászárót.

Műanyag nyílászáróinkat a mai igényeknek megfelelően többféle műszaki tartalommal kínáljuk. A 70 mm-es 6, illetve 86 mm-es 6 légkamrás profilok valamint a K=1.0 W/m2K 4-16-4 hővédő üvegezés mellett lehetőség van fokozottabb hőszigetelésű nyílászárók gyártására is.

Többéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak alkalmazásával és vevő centrikus üzletpolitikával törekszünk a legkülönfélébb vevői igények kielégítésére. Cégünk elsősorban Budapesten 

és vonzáskörzetében tevékenykedik, de természetesen országos viszonylatban is igyekszünk minden vevői igény kielégítésére.

Szolgáltatásaink

Előzetes ajánlatot kérhet telefonon, e-mailen, vagy személyesen. Ehhez szükségünk van a nyílászárók főbb paramétereire (méret: szélesség X magasság, ablak típusa: fix, nyíló, bukó-nyíló stb., osztott szerkezet esetén az osztás aránya, párkányok illetve árnyékolástechnikai kiegészítők stb, valamint az épület típusa: panel ,tégla stb) Az így adott árajánlat általában tájékoztató jellegű, mivel a pontos helyszíni felmérés elvégzésekor a méretbeli eltérések árkülönbséget okozhatnak. Ha ezen paraméterekben nem biztos, vagy szakmai tanácsra van szüksége, munkatársunk ingyenes helyszíni felmérését követően adunk árajánlatot.
  • Felmérés, árajánlat adás: INGYENES
  • Szállítás, beépítés:
    Az általunk adott árajánlat tartalmazza a szállítás és beépítés költségét. Természetesen rendelhet nyílászárót beépítés nélkül is, ilyenkor a szállítás külön megállapodás kérdése.
  • Törmelék-és hulladék elszállítás:
    Az általunk adott ajánlat a törmelék-és hulladék elszállításának költségét szintén tartalmazza.
Keresse fel weboldalunkat a www.eurolineablak.hu címen, és ismerje meg további termékeinket, szolgáltatásainkat!

Vélemények