Belépés
Termék Fémipari termékek

Szendvicspanel, hőszigetelő falpanel, tetőpanel

Forgalmazza:

METALUCON KFT

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: M-4342-0004

Ismertető

PUR-habos és PIR-habos szendvicspanelek

A poliuretánhabos szendvicspanel szerkezetek előnyösen használhatók.

szendvicspanel héjazata készülhet lakkozott, horganyzott vagy horganyzott acélból, natúr vagy alumíniumból, vagy ezek kombinációjából, élelmiszeripari célra saválló acélból.

A szendvicspanel felhasználási területei:

  • üzemcsarnokok,
  • gazdasági épületek
  • tornacsarnokok,
  • hűtőházak, stb. burkolataként.

 

Évek óta jelentős fejlesztéseket valósítottunk meg mind a szendvicspanel konstrukció, mind a szendvicspanel technológia terén.
Fejlesztésünk fő irányvonala a tűzállósági határérték növelése az ipari, mezőgazdasági szendvicspaneleknél és a „HACCP” higiéniai követelmények jobb kielégítése a hűtőházi paneloknál, saválló szendvicspanellel. A síkfegyverzetes szendvicspanelek hűtőházaknál, hőtárolók kialakításánál is kiválóan alkalmazhatók. A tetőpanelt 40-100 mm vastagságban, az oldalpanelt 40-200 mm vastagságban és maximum 12.000 mm hosszúságban gyártjuk, a megrendelő kívánságának megfelelően.

Kőzetgyapotos szendvicspanel 

A kőzetgyapotos szendvicspanel kielégíti az épületek térelhatároló és térelválasztó szerkezeteivel szemben támasztott műszaki és környezetvédelmi előírásokat.
A panel „Nem éghető”, tűzállósági határértéke: 0,75-1/óra.

szendvicspanel olyan kialakítású, hogy nem igényel speciális szerkezetet, ezért egyszerűen, gyorsan szerelhető fém szelemenre vagy fa tartóra. A rögzítése tömítő-alátétes önfúró csavarral történik. Tetőpanel esetén célszerű speciális lefogó (lovas) alkalmazása. A két bordázott fegyverzetlemez között merőleges szálirányú, 100 kg/m3 testsűrűségű kőzetgyapot biztosítja a szigetelést.

A kőzetgyapot merőleges száliránya eredményezi a fokozottabb szilárdságot és lépésállóságot.

A panelkapcsolat mind az alsó, mind a felső fegyverzetlemez egymásra takarásával van megoldva, így biztosítva a folyamatos hőszigetelést és vízzárást.

 

Fegyverzetválaszték: a panel héjazata készülhet lakkozott vagy horganyzott acélból, natúr vagy lakkozott alumíniumból, vagy ezek kombinációjából.

szendvicspanel ipari, mezőgazdasági, közlekedési, sport és egyéb létesítmények oldal és tető térelhatárolására egyaránt alkalmas.

Bővebb információ: www.metalucon.hu

Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

Kerítéselemek, Famintás íves kerítésléc

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Hőszigetelt bevilágító elem szendvicspanelhez

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Cserepeslemez - tetőlemez

Kérjen ajánlatot