Belépés
Termék

G-OLD N°1 Fenyőkeretes Infrapanelek (elektromos fűtés)

Forgalmazza:

Mormota-Lux Kft.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: gnfi-4834-33

Ismeretető

N°1 G-OLD Fenyőkeretes Infrapanelek

Az infrapanelek világában egy új időszakot vélhetünk felfedezni. A G-OLD „f” jellel ellátott panelek fakereteinek jellegzetessége, hogy borovi fenyőből készültek, amelyek azon kívül, hogy esztétikailag kiválóak, nem szükséges őket a tartósság érdekében különféle anyagokkal kezelni, ha a helyzet úgy kívánja elegendő valamilyen vízbázisú lazúrral, esetleg festékkel lekenni a szegélyeket. A keret stabilitása elsősorban a profi CNC technológiának köszönhető. Számunkra fontos a tökéletes minőség, és a szakszerű kivitelezés, ezt az is bizonyítja, hogy munkánk során kiváló európai alapanyagokat alkalmazunk, amelyek összetételükben messze felülmúlják a Távol-keleti elemeket. A termékek kizárólag saját üzemünkben készülnek, modern technológia felhasználásával. A fűtőlap alapját az úgynevezett New Age Crystal technológia adja, ami a teljes felületre kiterjedő kristály szemcsét tartalmaz, előnye, hogy rendeltetésszerű működés során nem tud meghibásodni. A karbonszálas, sima felületű technológiával szemben jóval nagyobb a hatásfoka, hiszen olyan kristályszemcséket tartalmaz egy NEW AGE kerámia infrapanel, amelyek az adott teljesítmény leadására megnövelik a rendelkezésre álló felületet.

A NEW AGE Crystal technológia jóvoltából a panelek felületére jellemző hőmérséklet 90-130 C°(feszültség függő)!

Lakásokba közkedveltek a borovi fenyőkerettel készült panelek, amelyek árban is kiválóak, a szereléshez szükséges tartozékok -csavarok, tiplik, takarókupakok- pedig benne vannak a csomagban, a szerelési útmutatóval együtt, amely minden információt részletesen tartalmaz.

Lakásokon kívül remekül megállják a helyüket a családi házakban, nyaralókban, üzlethelyiségekben, irodaházakban, fürdőhelyiségekben, tetőtéri szobákban, legyen szó akár teljes területre kiterjedő, vagy kiegészítő elktromos fűtésről.

Passzív házaknak például nélkülözhetetlen tartozékaként szolgál, mint fő fűtési megoldás

A CE minősítésű G-OLD Infrapanelek hosszú élettartamúak, 10 év garancia, valamint élettartam szavatosság vonatkozik rájuk!

Vélemények