Belépés
Termék

Green Plus környezetbarát folyékony égéskatalizátor

Forgalmazza:

Bíró Péter

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: gpkf-4783-20

Ismeretető

Üzemanyag -10% (5-32%), Füst -50% (8-99%), teljesítmény +12% (3-26%). Nanotech extra prémium üzemanyag hatóanyag, gyulladás és égéskatalizátor valamennyi szén tartalmú tüzelő és üzemanyaghoz. Több mint 80 előny, valamennyi kontinensen hozzáférhető, kormánytesztek, akkreditált laboratóriumi tesztek, 3. felek által és saját üzemi tesztek által is bevált teljesítményjavító, üzemanyag fogyasztás csökkentő és élettartamnövelő hatású füstcsökkentő, több országban már név szerint kötelező tartalma a szigorított szabványú alacsony kibocsátású üzemanyagoknak.

Szerződött ügyfeleink Zöld Certifikációt kapnak (Eco-Innovációs Energiahatékonysági tanúsítvány), mellyel előnyt élveznek szerződéskötéseknél, pályázatoknál, ISO minősítéseknél,  marketingben, image-ben.

Segíti a hideg motor könnyebb indulását, vizes, zavaros vagy eltéveszett (benzinbe gázolaj vagy gázolajba benzin kerül) üzemanyag könnyebb elégetését, tisztítja az üzemanyag-, adagoló-, porlasztó-, égető. és kipufogórendszert, egyenletesebb és csendesebb motorjárást biztosít, csökkenti a motorlolaj, AdBlue fogyazstást, megnöveli a motorolaj, katalizátor, DPF rendszer élettartamát, csökkenti  akarbantartásra fordított időt és kiadásokat.

Komolyabb szerződések: ExxonMobil, Shell-MOTVA, VALERO, British Petrol, Cypoil (LUKOIL), AGIP/Petrolina, ect,
Deutsche Bahn, DB Arriva, Bonafarm

Sikeres széntüzelésű erőmű tesztektől a rakétahajtómű tesztekig valamennyi üzemanyagtípussal komoly és vitathatatlan eredményei vannak a Green Plus égéskatalizátornak, ami üzemanyag adalékszerűen használható különböző koncentrátumokban 1 literes azonosítószámmal ellátott csomagolásban 25 millió literhez vagy csak 1000 literhez, a felhasználó kérésének megfelelő töménységben legyártva, csak rendelélsre készül. Általános rendelt típus 5000, 10 000, 20 000 literhez való mennyiség 1 literben, egyszerű adagolással a kupoak vagy a flakonm oldalán található decibeosztás segítségével.

20 éves nemzetközi és 16 éves hazai elégedettség alapján szívből javasoljuk a versenyképesség javítása, a fenntartaható fejlődés. a klímavédelmi poliztika érdekében, hozzátéve azt a fontos tényt, hogy a termék önmaga a piacon található termékek többségétőél eltérően nem rákkeltő, nem egészség károsító és drámai mértékben csökkenti a műszaki és egészságügyi rizikókat (aszthma, allergia, ér- és tüdőrendszeri megbetegedések, halálozás).

www.greenplusfuel.com
www.greenplusfuel.com/hu.htm 
www.facebook.com/greenplusfuel 

Szolgáltatásunk része az üzemanyag fogyasztás és emisszió teszt is, ami arra ad lehetőséget, hogy külső auditorként bemérjük egy adott gép teljesítményét a gyakorlastban laboratóriumi és annál szigorúbb pontossággal, hogy eldönthető legyen, a gépet kell szervizeltetni a túlfogyasztás miatt, vagy a gépkezelőt / járművezetőt kell tovább képezni eco-drive oktatással. Eco-drive coaching-ban is rendelkezésre álluink.

Vélemények