Belépés
Termék

Gres-Massimo Kft. - Csempe és padlólap üzlet.

Forgalmazza:

Gres-Massimo Kft.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: gk-c-4550-92

Ismeretető

A Gres-Massimo Kft. csempék és padlólapok kereskedelmére alapozta működését, de természetesen nem csak a csempe és járólap, hanem a hozzá tartozó burkolási segédanyagokat is megtalálja nálunk. Hogy választékunkat színesebbé tegyük, falicsempe és padlóburkoló lap mellett még kádakat, zuhanykabinokat, csaptelepeket, fürdőszoba bútorokat és laminált padlót is ajánlunk Önnek.
Az elmúlt idő tapasztalata megköveteli, hogy csak a jó minőségű burkolólapok forgalmazásával foglalkozzunk. Ezzel igyekszünk az általunk értékesített csempék és padlólapok reklamációit szinte a nullára csökkenteni. Teljes erőbedobással vagyunk azon, hogy vásárlóink kedvező áron jussanak minőségi burkolólapokhoz. Csempe és padlólap választékunkat folyamatosan bővítjük modern és divatos termékekkel, hogy az Ön ízlésének a legmegfelelőbb választékot tudjuk kínálni.

Látogassa meg wboldalunkat a www.gres-massimo.hu címen, majd térjen be üzletünkbe és válogasson kedvére az ízlésesen összeválogatott, rendkívül széles csempe, padlólap és greslap kínálatunkból.

Vélemények