Belépés
Termék

IDEX Ablak Kft. - Ön megálmodja, mi megvalósítjuk

Forgalmazza:

Idex-ablak Kft.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: iak--4593-18

Ismeretető

Társaságunk 2010-ben alakult, nyílászáró gyártás céljából és már ilyen rövid idő alatt jó hírnévre tett szert a szakmai piacon.

Ez részben annak köszönhető, hogy bár a cég "formailag" fiatalnak modható, alkalmazott szakembereink egyenként jelentős szakmai múlttal rendelkeznek. Az egyedi tapasztalatokon, széleskörű kapcsolatokon keresztül szinte egyenes út vezetett a gyors fejlődéshez. A gondosan megválasztott beszállítóinkkal, a minőségi alapanyagokkal és a precíz munkavégzéssel sikerült megnyerni vásárlóinkat.

Csarnokunkban tucatnyi képzett szakember kamatoztatja tudását  gyártósorunk korszerű gépein, míg irodáinkban dolgozóink az ügyek gördülékeny menetét biztosítják.

Saját flottánkban megtalálható a gyors és rugalmas munkavégzéshez szükséges gépjárművek minden fajtája.

Külön büszkeségünk két, professzionálisan felszerelt bemutatótermünk, ahol Ügyfeleink nem csak láthatják, de ki is próbálhatják az általunk gyártott illetve forgalmazott termékek mindegyikét.

A felhasznált műanyag profilok és merevítők elsősorban a SCHÜCO termékcsalád széles palettájának, valamint az EXTRUPLAST cég LUMEN és LUX családjának, és az ALUPLAST cégIDEAL sorozatának termékei. Vasalatként SCHÜCO VARIOTEC TGPRotoGU és FUHR termékek közül mindig az adott kivitelhez a legcélszerűbbet használjuk.

Az üvegeket megbízható magyar gyártóktól szerezzük be.

Az ajtópaneleket a vevő igénye szerint néhány forgalmazónál rendeljük meg.

A szükséges kiegészítők (redőny, reluxa, stb.) külső partnereinknél készülnek.

Ügyelünk arra, hogy a vásárló számára nem  látható egyéb alkatrészekből, segédanyagokból is a legjobb minőségűt szerezzünk be.

A gyártási terveket számítógépes programokkal állítjuk elő.

A gyártás teljes egészében saját gyártócsarnokunkban történik. A kiváló minőséget a megbízható alapanyagokon kívül a speciális gyártóberendezések és gyakorlott, gondos dolgozóink biztosítják. Gépeink beállítását, átállítását saját szakképzett dolgozónk végzi.

A gyártásnál messzemenően figyelembe vesszük az alapanyag-gyártó előírásait.

A nyílászárókat kiszállítás előtt speciális pneumatikus padon állítjuk be, így a beépítéskor csak ritkán van szükség utánállításra.

Termékeinkről bővebb információt talál a www. idexablak.hu címen elérhető weboldalunkon.

Vélemények