Belépés
Termék

Méhviasz figurák

Forgalmazza:

Mézes-Álom Kft

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: mf-4497-36

Ismeretető

Méhviasz gyertyák és figurákA gyertya és meleget adó lángja végigkíséri egész életünket. Legtöbbször születésnapokkor találkozunk vele de elengedhetetlen kelléke az esküvőknek és a karácsonynak is. A gyertya szimbólum, a meleg családi fészek és az ünnep szimbóluma. A méhviasz gyertyák varázslatos fénye, bensőséges hangulatot visz otthonunkba. 

A méhviaszból készült gyertyák különböznek a paraffinból készült gyertyáktól. A méhviasz miatt a lángnak melegebb, sárgásabb színe van. A méhviasz-gyertya lángjának színét a méhviasz betakarításának időpontja is befolyásolhatja. Természetes anyag révén kiválóan alkalmas torták díszítésére.

A római katolikus és a keleti ortodox egyházakban fontos szerepet kap a liturgiák során, ugyanis a méhviaszból készült gyertya nem csöpög, valamint szemmel alig látható füstöt bocsát ki.
Égetése során az egészségre jótékony hatású anyagai szabadulnak fel. Levegőtisztító hatása van, és kitűnően alkalmas légúti betegségek gyógyítására. 
A méhviasz gyertyát nemcsak pozitív hatású ünnepek és alkalmak során használjuk. Sok esetben éppen akkor vesszük elő, amikor valamilyen bánat ér bennünket, hiszen e gyertya természetessége és a szellemre gyakorolt jótékony hatása révén vígasztalást, reményt is jelent lelkünknek.


Vásároljon nálunk, óvjuk közösen gyermekeink és családunk egészségét!
Mézes-álom Kft: mezes-alom@freemail.hu

 

Vélemények