Belépés
Termék

Minőségi aluminium és acéltermékek

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: maéa-4156-96

Ismertető

20 éve partnereink szolgálatában...

 
Cégünk 1992 óta tölt be meghatározó szerepet az ötvözött és félkész alumínium ipari termékek értékesítése és megmunkálása területén, valamint a haszongépjármû felépítmény rendszerek és azok tartozékaik piacán.
 
2012 óta az Amari Hungaria Kft. tevékenységi köre rozsda- és saválló acél termékek forgalmazásával bõvült, így próbálva teljeskörûen kiszolgálni a partnerek igényeit.
 
Szeretettel várjuk minden régi és új ügyfelünket a rozsda- és saválló acél termékek széles választékával – lemez, lemeztekercs, csõ, rúdanyagok.
 
Az Amari Hungaria Kft. vevõivel együttmûködve kívánja továbbfejleszteni termékeinek és szolgáltatásainak körét, azzal a céllal, hogy partnereink eredményességéhez is hozzájáruljunk.

Mindhárom termékvonalunkon folyamatosan szélesítjük raktárról kapható termékeink választékát. Amennyiben nem raktári termék, vagy speciális termék iránt érdeklõdik, azt rövid szállítási határidõvel beszerezzük. További információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítõ munkatársainkkal.
 
Szakembereink várják az Önök megkeresését hosszú távú megmunkálási kooperációra, de egyedi igények teljesítésére is. Kiterjedt beszállítói forrásunk, kiváló minõségû alumínium és acél termékeink, gyakorlott szakembereink és magas szintû szolgáltatásaink teszik lehetõvé a sikeres vevõkapcsolatot.


Székhely:
Amari Hungaria Kft.,
1044 Budapest, Ipari park utca 3.
 
félkész, ötvözött ipari alumínium termékek
haszongépjármû felépítmény rendszerek

1. sz. telephely:

Amari Hungaria Kft.,
1097 Budapest, Illatos út 9.

rozsda- és saválló acél termékek

www.amari.hu

Vélemények

Ez is érdekelheti