Belépés

Bioeel Hungária Kft

Cégtörténet:

A 2013-ban alapított Bioeel Hungária Kft a marosvásárhelyi Bioeel vállalat termékeinek magyarországi forgalmazására jött létre. 

 

Anyacégünk története több mint 30 évvel ezelőtt kezdődött Erdélyben az első kozmetikumok készítésével - Bioeel® márkanév alatt -, majd 1994-ben elindult a gyógyszergyártás is. A vállalat 1992-től szerves részét képezi a marosvásárhelyi közösségnek.

 

A Bioeel cégcsoport alkalmazottainak létszáma ma meghaladja 250 főt, termékeinek száma megközelíti a 100-at, melyek ismertek és kedveltek az egész országban. 

 

A vállalat modern felszereltségű, saját minőségellenőrző laboratóriummal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyártott készítmények bevizsgálását és a minőségükért való jótállást. Az előállított, forgalmazott termékek és a szolgáltatások minőségét a cég minden szintjén bevezetett SR EN ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszer és a Helyes Gyógyszerészeti Gyakorlat Szabályainak betartása biztosítja. 

 

A cégvezetés nagy hangsúlyt fektet a bizonyított hatékonyságú, természetes anyagokat tartalmazó gyógyszerek, étrend-kiegészítők, kozmetikumok fejlesztésére, előállítására.

 

 A Bioeel Hungária Kft. céljául tűzte ki, hogy az erdélyi gyár kiváló ár-értékarányú termékeit Magyarországon minden családhoz eljuttassa.

 

2014 május hónapban - a gyár fennállása óta először - magyar nyelvű Bioeel® termékeket gyártottak a dolgozók!    - ez minden „Bioeel-es” számára nagy öröm. ☺

 

Büszkék vagyunk arra is, hogy a Bioeel gyógyszergyártó vállalat képviseletében A Magyar Vállalkozók Napján Albert Attila társtulajdonos vezérigazgató a VOSZ az Év Vállalkozója Díját vehette át 2023. december 1-jén a Művészetek Palotájában.