Belépés
Szolgáltatás IT / Telekommunikáció

Okos weboldalak és webáruházak készítése

Kérjen ajánlatot

E-Szállítás (pl. e-mail)
Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: M-4307-0010

Ismertető

Az nagy sebességű Internet egyre szélesebb elterjedt világon, így a cégek, szervezetek számára nélkülözhetetlenné válik a világhálón történő hatékony megjelenése és PR reklámja.

Az MCOnet International nem csak okos weboldalt biztosít Önnek és cégének, hanem egy új “kaput nyit” az Internet menedzsment felvirágoztatásához, melynek köszönhetően ügyfélköre és profitja növekszik.

Ezért törekszünk arra, hogy nem csak szép, látványos, hanem okos, keresőoptimalizált és sikerorientált Internetes eszközöket biztosítsunk megrendelőink számára.

carlos-muza-hpjSkU2UYSU-unsplash

Weblapok kivitelezésénél az alábbi technológiákkal dolgozunk:

  • Egyedi okos CMS (Content Management System) tartalomkezelő rendszer, valamint okos WordPress nyílt forrássú technológiának  köszönhetően  egyszerű a weboldal tartalmának karbantartása és  frissítése.
  • Egyedi webdesign (weboldal látványterv) készítése és rendelkezésre bocsátása a programozás megkezdése előtt.
  • Igényei szerint megfelelő keresőoptimalizálási eljárásokat alkalmazunk, hogy potenciális ügyfélköre megtalálja a legnépszerűbb Internetes keresőkben! (Pl. Google)

Ha Ön is szeretné, hogy ügyfelei online vásárolhassanak kínálatából, s ez általnövelni szeretné bevételét, akkor a legjobb helyen jár! 
Az MCOnet International segít Önnek a megvalósításban!

Tapasztalt szakembereink évek óta tökéletesítik rendszerünket, hogy egy összefogott, egyedi adminisztrációs felület segítségével Ön könnyen és gyorsan elérhetővé tegye termékeit a vásárlók számára. Mindemellett nagy hangsúlyt fektetünk a keresőoptimalizálásra, melynek köszönhetően még több potenciális ügyféljelöltet irányíthat weblapjára illetve áruházába.

A lehető legkényelmesebb ügyintézés érdekében, rendszereinkbe lehetővé vált a bankkártyás fizetés is.

Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

Tárhely és szerver bérlés szolgáltatása

Kérjen ajánlatot
Elad / Kínál

Direkt reklámok tervezése és készítése

Kérjen ajánlatot