Belépés
Szolgáltatás Egészségügyi szolgáltatás

Munkahelyi egészségfejlesztés

Forgalmazza:

Szemes 007 Kft.

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)

Ismertető

A BEMER fizikai érterápia a stresszoldás leghatékonyabb módszere. Már napi kétszer 8 perccel jelentős eredmények érhetőek el.

Tudja Ön, hogy a legtöbb cégnek milyen sokba kerül az alkalmazottak fizikai és mentális problémája – a stressz? Ez évente 440 milliárd forintot vesz ki a magyar cégek zsebéből.Saját tapasztalatából Ön is tudja, hogy egészséges, jó testi és lelki állapotban az Ön előtt álló feladatokat nagyobb hatékonysággal tudja elvégezni.

Belegondolt abba, hogy így vannak ezzel az Ön alkalmazottai, munkatársai is?

A dolgozók iránt felelősséget érző munkáltatók számára a munkatársak egészségi állapotának felmérése, a kockázatot jelentő tényezők feltérképezése, egészségmegőrző feladatok meghatározása nem csak törvényben előírt kötelezettség lehet, hanem az Ön cége számára megtérülő beruházás. Ennek a felismerésnek a pénzben kifejezhető hasznát a gyakorlat már számos munkahelyen bebizonyította. A fizikailag és mentálisan egészséges emberek teljesítményének fokozásához újdonságként egy 21. századi találmány teljes körű szolgáltatásait tudjuk Önöknek nyújtani. Ez a terápia a munkahelyi egészségfejlesztés jelenleg leghatékonyabb módszere, aminek következtében a munkavállalók egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak lesznek, javul a teljesítő-képességük. Ezáltal az Ön cégénél

Nő a hatékonyság!

Mert az általunk ajánlott orvostechnikai rendszer az emberi szervezet mikro-keringésének javításával több oxigénhez juttatja, megfiatalítja a sejteket, így az egész szervezetet.A BEMER terápia – amit Dr Med.Reiner Klopp a Berlini Mikrocirkulációs Intézet Vezetője és csapata dolgozott ki – nemzetközileg elismert, 5 világszabadalom védi. A megelőzés és a gyógyulási folyamatok elősegítése terén jelenleg a leghatásosabb és legmodernebb módszer. Pozitív hatást gyakorol a szervezetre,segíti annak regenerálódását. Az alvásminőség jelentős javításával kedvezően befolyásolja az általános közérzetet, a teljesítőképességet, általában javítja az életminőséget, ezáltal a teljesítő- képességet.

T
ERÁPIÁS HATÁS:

31 %-ka Jobb vérellátás a mikrokeringésben
27 %-kal Jobb vazomóció ( hajszálerek rugalmas érfalmozgása)
31 %-kal Jobb vénás visszaáramlás
29 %-kal Jobb oxigénhasznosítás
‐ Fokozza a szervezet szabadgyök kötő képességét

További információkért keressen bennünket bizalommal!

Szemes György
Szemes-Team Kezelőhálózat vezető

Címünk: 8200 Veszprém, Rákóczi u. 5.
Telefon: +36/30/435-5101
E-mail: gyorgy.szemes@gmail.com
Web: http://www.szemesteam.hu

Vélemények

Ez is érdekelheti

Elad / Kínál

Színes Doppler Ultrahang

18 000 Ft
Elad / Kínál

Érsebészeti konzultáció

28 000 Ft