Belépés

Kérjen ajánlatot

Értékelés (átlag 0 / 0 értékelés)
Azonosító: M-4342-0008

Ismertető

LAKÓ- ÉS TECHNOLÓGIAI KONTÉNEREK GYÁRTÁSA

Cégünk vállalja egyedi lakó- és technológiai konténerek gyártását.

Konténereinket ajánljuk mindazoknak akik egy gyorsan felépülő, időtálló, költséghatékony mobil építményt szeretnének.

Az általunk gyártott konténerek rugalmasan, a vevői igények szerint alakíthatóak mint méretben, mint helységek számában, mint funkcióban.
A konténereket kérésre elektromos, víz- és szennyvíz szereléssel, beépített szaniterekkel, nyílászárókkal stb. látjuk el, így a helyszíni beépítéskor csak a közműcsatlakozást kell elvégezni.

Konténereink a legmagasabb minőséget képviselik. A magas színvonalú minőséget a sokéves gyártási tapasztalatunk és a kiváló minőségű Európai Uniós alapanyagok felhasználása garantálja.
Ezt a szakértelmet mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a 2018-as Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazdasági Napokon a kiállított panoráma konténerünk, ami alkalmas irodának, tárgyalónak, exkluzív eladótérnek stb., elhozta az első díjat:

Lakó- és irodakonténerek:

A konténerek moduláris kialakításuknak köszönhetően összeépíthetők és bővíthetők, így alkalmasak iskolák, lakóépületek, munkásszállók stb. létrehozására, de önállóan, egyes konténerként is megállják a helyüket, így mini lakások, egykonténeres orvosi rendelők stb. alakíthatók ki belőlük.
A konténerek készülhetnek 10, 20, 40 lábas vagy egyedi méretben. A vázszerkezet könnyűszerkezetes, főként melegen hengerelt és hidegen hajlított, a statikai igényeknek megfelelő falvastagságú nyitott és zárt szelvényű profilokból hegesztett, festett acélszerkezet.

Szaniter konténerek:

Szaniter konténerek lehetnek öltözők, fürdők, mosdók, WC-k, öltöző-fürdők, zuhanyzó-WC-öltöző-pihenő tetszőleges variációban, stb.
A termékeket elektromos, víz- és szennyvíz szereléssel, beépített szaniterekkel vagy egyéb kért felszereléssel látjuk el, így a helyszíni telepítéskor csak közműcsatlakozást igényel.

Panoráma (pavilon) konténerek:

A panoráma (pavilon) konténerek alkalmasak irodák, tárgyalók, exkluzív eladótérnek, porta épületnek, mérlegházak kialakítására stb.
A konténerek rugalmasan a vevői igények szerint alakíthatók.

TECHNOLÓGIAI KONTÉNEREK:

A technológiai konténerek felhasználása igen széleskörű.
Cégünk vállalja technológiai konténerek gyártását egyedi méretben, kivitelben és felszerelésben. Ezek a konténerek készülhetnek hőszigetelt vagy hőszigeteletlen kivitelben, igény szerint elektromos csatlakozóval stb. ellátva.

Mobil hűtő- és tároló konténerek:

A hűtő- és tároló konténerek alkalmasak pl. mezőgazdasági termények, romlandó áru stb. hűtésére, eszközök tárolására.
Egyedi konténereink készülhetnek hőszigeteletlen vagy hőszigetelt kivitelben, akár 200 mm-es szendvicspanel PUR, PIR vagy kőzetgyapotos kivitelben a hőátbocsájtási tényezővel ill. a tűzoltósági határértékkel kapcsolatban támasztott követelményeknek megfelelően.

A burkolás saját gyártású profil lemezekkelhőszigetelt panelokkal és élhajlított elemekkel történik.

Bővebb információ: www.metalucon.hu

Vélemények

Ez is érdekelheti